sportprijzen.nl

Over Bowa

Bowa Sportprijzen bv is al meer dan 25 jaar het adres voor bekers, medailles, standaards, vaantjes, rozetten enz.
Ruim 25 jaar geleden begonnen als Medaillehuis in een slaapkamertje, via diverse omwegen langzaam maar zeker doorgegroeid naar een respectabel pand op het nieuwste industrieterrein van Dronten.
BOWA heeft jarenlang gefungeerd als fabrikant/leverancier van diverse sportprijzenhandelaren,  maar sinds de komst van het internet is deze functie komen te vervallen en is BOWA rechtstreeks aan de verenigingen gaan leveren.
Het is een stuk voordeliger geworden voor het verenigingsleven nu men rechtstreeks  sportprijzen voor het verenigingsleven aan kan schaffen bij de groothandel.

Grootste assortiment

Als u de website doorloopt ziet u hoe uitgebreid ons assortiment is. Bekers; de grootste ruim een meter hoog en de kleinste kan aan een lintje hangen. Ook medailles te kust en te keur. Verder kunnen wij uw bestuur verrassen met een voorzittershamer of iets leuks voor de penningmeester, kortom teveel om op te noemen.
Aangezien het assortiment regelmatig wijzigt is er zeer regelmatig nieuwe aanvoer en zijn er ook vaak restanten verkrijgbaar voor een klein prijsje.

Graveerwerk

Wij beschikken over diverse graveermachines, voor het meest uiteenlopende graveerwerk kunt u bij ons terecht.