sportprijzen.nl

Verzenden

Paketten worden verzonden met DHL, artikelen die in een brievenbuspakje passen gaan met de post, hier hoeft u niet voor thuis te blijven.
De paketten worden de dag nadat wij ze verzonden hebben bezorgd. Mocht u niet thuis zijn dan probeert de bezorger het meestal bij de buren af te geven. Lukt dit ook niet dan komen ze de volgende dag nogmaals langs. Mocht u ook dan niet thuis zijn dan ontvangt u een kaart in de bus met hierop een telefoonnummer. Als de DHL nogmaals langs moet komen of op een ander adres moet bezorgen kunnen hier meerkosten voor berekend worden. Het is dus zaak om te zorgen dat er iemand op het opgegeven adres aanwezig is om de order aan te nemen. Zodra uw bestelling hier verzonden wordt sturen wij een mail met de mededeling dat het verzonden is, u kunt dan rekening houden met aflevering op de eerstvolgende werkdag. DHL bezorgt niet op zaterdag, als het per post verzonden wordt kan het op zaterdag aangeboden worden, een garantie kunnen wij echter niet geven.

Wilt u dat de bestelling op een bepaalde dag afgeleverd wordt dan kunt u dat aangeven. Wij kunnen dan zorgen dat het een dag daarvoor bij ons de deur uit gaat zodat het op de door u gewenste dag aangeboden wordt.

Verzendkosten:
Wij berekenen de volgende bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten. Betaalt u vooruit of via iDeal dan berekenen wij € 6,05 incl. BTW. Wenst u onder rembours te ontvangen dan berekenen wij € 13,55 incl. BTW. Afhalen kan natuurlijk ook, dan belaalt u natuurlijk geen verzendkosten.